Slapvagnar-hos-Wernersdack-i-Soderhamn

Släpvagnar & Båtvagnar hos Werners Bil & Maskin

Söker du Släpvagn i Söderhamn? hos Werners bil & Maskin erbjuder vi släpvagnar, båtvagnar och upptagningsvagnar av märkena Variant, Majava, Master Trailer och Arcas. Med dessa märken känner vi att vi erbjuder robusta och slitstarka släpvagnar med vettiga säkerhetslösningar och köregenskaper, till rätt pris. Av de vagnar vi erbjuder är Variant släpvagnar de mest populära, vilket är lätt att förstå, då de erbjuder vagnar av hög kvalitét och design.

Båtvagnar

I Söderhamn finns både havet och sjöar nära, vilket lett till att intresset för båtliv sedan länge är stort. Självklart hittar du din båtvagn hos oss. Välkommen in så vägleder vi dig till rätt båttrailer.

Släpvagnskåpor, kapell och nätgrindar

Vi har släpvagnskåpor som passar våra släpvagnar från Majava men även till dig som vill komplettera din nuvarande vagn. Hos oss hittar du kåpor till de flesta fabrikstillverkade släpvagnarna. Om kapell eller nätgrindar passar dina behov bättre så erbjuder vi bra sådana med.

Skåpsläp i Söderhamn Variant 1315 HT 002
Skåpsläp Variant 1315 HT 002

Werners Bil & Maskin i Söderhamn hjälper dig till rätt släpvagn

Hos oss hittar du släpvagnar och båtvagnar i olika storlekar och viktklasser och med eller utan kåpa Det är mycket att ta reda på för att komma fram till rätt val av släpvagn. Det finns många olika bredder, längder och viktklasser att ta hänsyn till. Vidare finns det bromsade eller obromsade släpvagnar. Vi finns här för att svara på alla frågor, för att du ska kunna fatta ett tryggt beslut om vilken släpvagn eller båttrailer som passar dig bäst.

Varmt välkommen till oss på Werners Bil & Maskin i Söderhamn