Däck och Däckservice i Söderhamn

Däck i Söderhamn

Välkommen till vår däckverkstad i Söderhamn som garanterar ett väl utfört arbete tack vare vår långa erfarenhet av däck, däckservice och fälgar. Med över 25 år i branschen känner vi oss trygga att kunna utlova bästa möjliga däckservice och vägledning vid olika typer av däckfrågor. Oavsett vilken typ av däck du behöver hjälp med – från skottkärra eller personbil, till lastbil eller skogsmaskin, så kan vi erbjuda vår expertis.

Slits dina däck ojämnt, eller drar bilen åt ena hållet? Det kan betyda att det är dags för en hjulinställning. Med rätt hjulinställning kör du säkrare, däcken slits långsammare och du sparar bränsle. Därför är det en god idé att se över hur däcken slits, inte minst för din ekonomi.

Oavsett om det handlar om service av dina befintliga däck, eller inköp av nya däck, så finns vi här för dig. Varmt välkommen till din däckverkstad i Söderhamn.

Fälgar

Werners Bil & Maskin har ett brett sortiment av fälgar till de flesta bilar. Vi arbetar bland annat med Mega Wheels. På deras sida kan du se hur fälgen skulle se ut på din bil. Anledningen till att vi har valt att arbeta med dem är bland annat att vi anser att de erbjuder snygga fälgar med klassisk design. Deras sortiment är också utvalt med höga krav på design och hållbarhet, för att leva upp till kundens krav. Du kan tryggt vända dig till oss på Werners Bil & Maskin i Söderhamn för att diskutera för- och nackdelar med olika fälgar innan du fattar beslut om vad som passar dig och din bil bäst.

Däck Söderhamn Wernersdäck